De volgende partners maken dit unieke project mogelijk:

ING

Bent u geïnteresseerd in een woning van het project de Oosterkade? Laat dan snel een persoonlijke financiële check doen door ING. ING is de samenwerkende partner en zij bieden u een gratis oriënterend hypotheekgesprek aan. In dit gesprek worden uw financiële mogelijkheden in kaart gebracht en ontvangt u na het gesprek het ING Oriëntatie Certificaat. Deze kunt u vervolgens meesturen met de officiële inschrijving en zo laat u zien klaar te zijn voor de volgende stap

Maak kennis met Jeroen en Robin

Jeroen en Robin zijn persoonlijke Hypotheekadviseurs voor het project de Oosterkade, zij kennen het project als geen ander. Ze kijken vrijblijvend met u mee naar de financiële mogelijkheden. 

Maak per email of telefonisch een afspraak met Jeroen of Robin en zij nemen zo snel mogelijk contact met u op: 

jeroen.van.arum@ing.com
06-11040388

robin.friso@ing.com
06-11193953

Bezoek de projectsite

Poland Bouw 

Poland Bouw BV is een toonaangevend aannemersbedrijf in Alkmaar met ruim 15 jaar ervaring. Zij zijn gespecialiseerd in projectontwikkeling, verbouw, renovatie en nieuwbouw. 

Poland Bouw is deskundig, betrokken en staat voor kwaliteit, dat combineren zij met hun no-nonsense mentaliteit. Poland Bouw biedt flexibele oplossingen en houdt een scherp oog op de details. Zij werken met vakmensen en specialisten uit de regio die de ideeën van Poland Bouw zorgvuldig uitwerken. Poland Bouw ziet zichzelf dan ook als échte Alkmaarse aannemer.

 

www.polandbouw.nl

ISSA Vloeren

Met interieurs die steeds creatiever en kleurrijker worden, krijgt de vloer een hoofdrol om de sfeer persoonlijk en uniek te maken. Bij Issa vloeren in Alkmaar en Amsterdam bent u aan het juiste adres op vloerengebied.

Een bezoek aan hun inspirerende vloerenwinkels is een must! De Issa specialisten staan voor u klaar om elke woonwens te vervullen. Zij adviseren en begeleiden u bij het maken van de juiste keuze. Bij Issa stopt het niet met alleen een nieuwe vloer, met hun vernieuwende totaalconcept kleden zij uw hele appartement aan. Van vloer tot raambekleding.

 

www.issavloeren.nl

Eiland de Wild keukens

Eiland de wild Keukens is een optelsom van de mensen die daar werkzaam zijn. Zij geloven in adviseren maar pas nadat zij veel over u en uw wensen weten. 

Het gaat immers niet alleen om de prijs maar altijd om een passend advies. Een advies wat een gevolg is van samenwerking. Uw ideeën, de ideeën, kennis en ervaring van Eiland de Wild Keukens en dat direct voor een eerlijke prijs.

Bij Eiland de Wild Keukens is een heel team van vakmensen achter de schermen werkzaam die uw Keukens uitwerkt, tekent, besteld, bezorgt en vakkundig monteert. Hun werkwijze is altijd hetzelfde. Persoonlijk en direct. En afspraak is afspraak. Van oriëntatie tot realisatie.

Zo wordt het kopen van uw keuken voor uw appartament bij Eiland de Wild Keukens een plezierige ervaring.

 

www.eilanddewildkeukens.nl

Sander Zwart Interieur

Laat uw interieur tot leven komen bij Sander Zwart Interieur. Alles kan gemaakt worden; van een eettafel tot een complete keuken en van een tv-meubel tot aan een inloopkast. Naast het uiterlijk van het meubel hechten zij ook veel waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. 

Met een frisse blik vertalen zij uw woonwensen naar een interieur dat bij u past. Zij creëren een sfeer waarin u zich thuis voelt, want iedereen heeft een andere persoonlijke smaak. Samen met u stemmen zij de meubels, kleuren, materialen en indeling op elkaar af en verwerken dit in een compleet inrichtingsplan van uw appartement.

 

www.sanderzwartinterieur.nl

Top